UUTISET

PERJANTAI 17.12.2021
Tulevan kesän Naantali Sunfestien ensimmäiset esiintyjät on julkaistu ja kahden päivän festivaalilippujen myynti on aloitettu upealla lippukampanjalla!

Vuoden 2022 Naantali Sunfesteillä nähdään mm. Lauri Tähkä, Jason Donovan (AUS), Bonnie Tyler (UK) ja Boney M. (GER).

Artistijulkaisun kunniaksi kahden päivän festariliput Naantali Sunfesteille ovat nyt tarjolla edulliseen 89 euron kampanjahintaan (norm. 129 €) koko loppuvuoden ajan! Kampanjahintaisia lippuja on myynnissä rajoitettu erä. Kampanjahinnat ovat voimassa perjantaihin 31.12. klo 23.59 asti.

 

MAANANTAI 9.8.2021
Vuoden 2021 Naantali Sunfestit tulivat päätökseensä. Tapahtuma nähdään jälleen ensi kesänä. Festivaalipäivät ovat pe-la 5.-6.8.2022.

 

PERJANTAI 6.8.2021
Naantali Sunfestien perjantain 6.8. esiintyjäksi on lisätty Tauski ja CatCat.

 

TORSTAI 5.8.2021
Naantali Sunfest -tapahtuman järjestävä organisaatio on torstaina illalla 5.8. vastaanottanut tiedon, jonka mukaan saksalaisyhtye Boney M.:n esiintyminen tämän vuoden Naantali Sunfesteillä on peruuntunut. Syynä ovat koronaviruspandemiaan liittyvät yksityiskohdat, joita yhtyeen edustajat eivät toistaiseksi kommentoi tarkemmin.

Naantali Sunfest etsii parhaillaan korvaavaa esiintyjää perjantain 6.8. ohjelmistoonsa. Julkaisemme tiedon heti, kun esiintyjä on varmistunut.

 

KESKIVIIKKO 12.5.2021
Naantalissa elokuun ensimmäiseen viikonloppuun sijoittuva (pe-la 6.-7.8.) Sunfest järjestetään nyt jo kolmannen kerran. Upea, kulttuurihistoriallisesti arvokas Kirkkopuiston miljöö tekee Sunfesteistä tyylikkään tapahtuman aikuisille festivaalikävijöille. Tapahtuman aikana Naantalin ranta herää taianomaiseen eloon, terassit täyttyvät, satamaan lipuu luksusjahteja ja tunnelma on kansainvälisen hienostunut. Festivaalien esiintyjät ovat parhaimmistoa niin Naantalin kirkossa kuin puistossa sijaitsevalla päälavallakin. Naantalin Kaivohuone loihtii täydelliset puitteet herkulliselle VIP-illalliselle säällä kuin säällä. Lisäksi tarjolla on uusi Kirkkopuisto-VIP.

Naantali Sunfestien esiintyjät ovat tulevana kesänä ensiluokkaiset! Lavalle nousee mm. kaksi Suomen kuuminta esiintyjää: Antti Tuisku ja Haloo Helsinki. Tuisku nähdään lavalla perjantaina 6.8. ja Haloo Helsinki lauantaina 7.8. Muut perjantain esiintyjät ovat legendaarinen saksalainen diskoyhtye Boney M, upea Anna Eriksson ja kestosuosikki Tommi Läntinen. Lauantaina lavalla nähdään Haloo Helsingin lisäksi suosittu Suurlähettiläät, pitkän linjan taiteilija Irina, sekä takuulla tulikuuman keikan Naantalin taivaalle takova Michael Monroe.

– “Suosituimmista artisteista käydään nykyisin kovaa kilpailua eri festivaalien kesken ja olemmekin tyytyväisiä, että olemme saaneet kiinnitettyä tälle vuodelle Naantaliin jälleen kerran huippuesiintyjät! Aikaisempien vuosien Naantali Sunfest -tapahtumista korviimme on kantautunut vain positiivista palautetta ja uskallamme luvata festivaalivieraille jälleen kerran unohtumattoman kokemuksen, sillä kaikkia tapahtumaan liittyviä yksityiskohtia tullaan tänä vuonna hiomaan entistäkin upeimmiksi. Festivaalitunnelman kruunaa Naantalin upea pienvenesatama, jonne tulee tapahtuman ajaksi rantautumaan toinen toistaan tyylikkäämpiä aluksia”, kuvailee tapahtuman järjestäjä Henri Kulmala.

Naantali Sunfesteillä on tarjolla kaksi toisistaan poikkeavaa VIP-kokemusta. Viime vuonna loppuunmyyty ja suuren suosion saanut Kaivohuone-VIP on jälleen tarjolla, jonka lisäksi uutena vaihtoehtona yleisölle esitellään Kirkkopuisto-VIP, jossa herkulliset ruokatarjoilut nautitaan ulkotiloissa, Kirkkopuistoon rakentuvalla uudella VIP-alueella. Molemmat VIP-lippuluokat oikeuttavat pääsyyn PRIORITY-alueelle, josta keikkoja voi seurata päälavan läheisyydestä, tapahtuma-alueen parhailta paikoilta.

Tapahtuman järjestää uusi United Festivals -organisaatio. United Festivals muodostui, kun kolme vahvaa Varsinais-Suomalaista festivaalia yhdisti voimansa. Down By The Laiturin, Karjurockin ja SmugglerRokin järjestäjät tutustuivat toisiinsa vuosien varrella vieraillessaan toistensa tapahtumissa. Ajan saatossa he miettivät, että yhdistämällä voimansa heillä olisi isommat hartiat kehittää toimintojaan ja luoda uutta. Kolmea alkuperäistä tapahtumaa on tarkoitus kehittää entisestään ja rinnalle tullaan järjestämään uusia festivaaleja, tapahtumia ja konsertteja koti- ja ulkomaisten artistien siivittämänä. Vuonna 2019 yli 50 000 kävijää juhli kolmikon yhteisillä festivaaleilla. Organisaatio odottaa, että vuonna 2022 sen tapahtumissa käy yli 100 000 kävijää.

 

KESKIVIIKKO 5.5.2021
Loistavia uutisia!

Viime vuonna suuren suosion saanut Naantali Sunfest järjestetään myös kesällä 2021! Festivaaleja juhlitaan upean Kirkkopuiston ympäristössä perjantaina ja lauantaina 6.-7.8.2021. Luvassa on myös kaksi upeaa Naantalin kirkossa nähtävää kirkkokonserttia.

Esiintyjätiedot julkaistaan toukokuun 2021 aikana.

Tapahtuman järjestää United Festivals.