INFO

LIPUNMYYNTI

Pääsyliput vuoden 2022 Naantali Sunfesteille myy Ticketmaster, www.ticketmaster.fi. Pääsylippujen hintaan lisätään lipunmyyntipaikkojen palvelu- ja toimitusmaksut. Lippuja on myynnissä myös festivaalialueen porteilla.

SAAPUMINEN FESTIVAALEILLE

Naantali Sunfestit juhlitaan Naantalin upean Kirkkopuiston ympäristössä. Kirkkokonsertti on luvassa Naantalin kirkossa aivan festivaalialueen tuntumassa.

SISÄÄNPÄÄSY & RANNEKE

Pääsyliput (ennakkoon ostetut ja alueen lipunmyyntipisteestä ostetut) tarkastetaan portilla ja vaihdetaan rannekkeeseen. Festivaalialueelta voi poistua päivän aikana ja rannekkeella pääsee takaisin sisään alueelle.

Rannekkeiden vaihto alkaa perjantaina 5.8. klo 15.00 ja lauantaina 6.8. klo 14.30.

FESTIVAALIALUE

Saapuminen festivaalialueelle tapahtuu yhden sisäänpääsyalueen kautta. Alueella on opasteet, jonka mukaan pääsyliput vaihdetaan rannekkeisiin ennen festivaalialueelle saapumista. Festivaalialueen alusta on pääosin puistotyyppistä pintaa.

FESTIVAALIALUEEN KARTTA

NaantaliSunfest2022_Aluekartta_www-.jpg
Klikkaa karttaa nähdäksesi sen suurempana.

SAAPUMINEN FESTIVAALEILLE BUSSILLA

Lähikunnista Naantali Sunfesteille saapuminen onnistuu kätevästi linja-autolla. Turun lähiliikenne Fölin linja-autoista numerot 6 ja 7 kulkevat Naantalin keskustaan, josta on muutaman minuutin kävelymatka festivaalialueelle.

Lisäksi tarjolla on kuusi erillistä reititettyä linjaa ja ne ajetaan molempina festaripäivinä:
1. RAUMA Linja-autoasema klo 12:30 -> LAITILA Shell klo 13:00 -> MYNÄMÄKI S-Market klo 13:30 -> NOUSIAINEN S-Market klo 13:50 -> MASKU Neste Riviera klo 14:00 -> Naantali
2. EURA Matkahuolto klo 12:30 -> SÄKYLÄ Hesburger klo 12:55 -> YLÄNE Tori klo 13:20 -> TORTINMÄKI Pysäkki klo 13:45 -> PAATTINEN Pysäkki klo 14:00 -> Naantali
3. HUITTINEN Härkäpakari klo 13:30 -> VAMPULA Kauppakeskus klo 13:50 -> ORIPÄÄ Kivimakasiini klo 14:10 -> RIIHIKOSKI Pikku-Mylly klo 14:30 -> Naantali
4. LOIMAA Tori klo 14:00 -> KYRÖ Tori klo 14:30 -> AURA Poni klo 14:50 -> Naantali
5. FORSSA Linja-autoasema klo13:30 -> KOSKI Seo klo 14:00 -> MARTTILA Kuokantalo klo 14:30 -> TARVASJOKI Seo klo 14:40-> LIETO Pysäkki klo 15:10 -> Naantali
6. SALO klo 14:30 -> PAIMIO Keskusta klo 14:00 -> PIIKKIÖ Hesburger klo 14:20 -> KAARINA Pysäkki klo 14:30 -> Naantali

Paluulähtö noin 30 min festaripäivän viimeisen esiintyjän esiintymisen päätyttyä. Hinta: 30 € / meno-paluu (myös reitin varrelta on mahdollista päästä kyytiin). Huom! Matka toteutuu, mikäli vähintään 10 henkilöä per linja on ennakkoilmoittautunut mukaan. On myös mahdollista räätälöidä omalle ryhmälle VIP-kuljetus. Ilmoittautuminen: matka@hyrkas.net

Bussikuljetuspalvelun toteuttaa Matka Hyrkäs.

AUKIOLOAJAT

Festivaalialue on avoinna perjantaina 5.8. klo 16.00-01.00 ja lauantaina 6.8. klo 15.30-01.00.

Rannekkeiden vaihto alkaa perjantaina 5.8. klo 15.00 ja lauantaina 6.8. klo 14.30.

IKÄRAJA

Ikäraja festivaalialueelle on 18 vuotta. Koko festivaalialue on anniskelualuetta, joten alle 18-vuotias ei voi saapua festivaalialueelle täysi-ikäisenkään seurassa.

ESTEETTÖMYYS

Tapahtuma-alueelle on esteetön kulku ja alueella on inva-vessoja.

RUOKA JA JUOMA

Festivaalialueella on monipuolisia ruokamyyntipisteitä. Koko festivaalialue on anniskelualuetta, joten alueelle on 18 vuoden ikäraja. Muistathan ottaa henkilöllisyystodistuksen mukaan. Omien alkoholijuomien tuonti alueelle on kiellettyä. Suosittelemme maksamaan ostokset kortilla ja välttämään käteisen käyttöä.

YMPÄRISTÖ JA JÄTEHUOLTO

Festivaalialueelta löytyy runsaasti roskakoreja sekä kierrätyspisteitä, joihin roskat voi toimittaa luontoa ja kanssaihmisiä kunnioittaen. Pidetään yhdessä Naantali siistinä ja huolehditaan roskat niihin kuuluviin astioihin.

TURVALLISUUS JA KIELLETYT ESINEET

Festivaalialueella on runsaasti järjestyksenvalvojia. Noudata aina järjestyksenvalvojien antamia ohjeita ja hätätilanteessa ota heihin välittömästi yhteyttä. Alueella on myös ensiapupäivystys. Festivaalialueelle saa tuoda yhden korkeintaan 0,5 litran sinetöidyn (avaamattoman) tai tyhjän pullon. Kiellettyjä esineitä ovat: aseet, omat alkoholijuomat, huumaavat aineet, räjähteet, soihdut, tulitteet, vaaralliset esineet, monitoimityökalut, laserosoittimet, valotikut, aerosolit (esim. hiuslakat), sateenvarjot sekä tuolit/istuimet. Järjestelmäkameran tuonti alueelle ilman järjestäjien myöntämää kuvauslupaa on kiellettyä. Valokuvaaminen henkilökohtaiseen käyttöön on sallittua, muista kuitenkin kunnioittaa muiden festivaalikävijöiden yksityisyyttä. Tupakointi on kiellettyä lavojen edustalla konserttien aikana. Tapahtuma-alueella on erikseen merkittyjä tupakointipisteitä.

VAATESÄILYTYS

Festivaalialueella on vaatesäilytyspiste.

VIDEO- JA VALOKUVAAJA

Alueella liikkuu video- ja valokuvaaja, jotka kuvaavat materiaalia Naantali Sunfestin ja järjestävän organisaation United Festivalsin markkinointikäyttöön.

LÖYTÖTAVARAT

Tapahtuman löytötavarapalvelut hoitaa Suomen Löytötavarapalvelu, p. 0600-03391 (1,97€/min+pvm), Viilarinkatu 5, 20320 Turku. Avoinna ma-pe 9.00-17.00 ja la 9.00-14.00.

MAJOITUS

Naantalista löytyy useita hotelleita, joista on kävelymatka Naantali Sunfesteille. Turusta löytyy suuri määrä hotelleita, joista tapahtuma-alueelle Naantaliin on vain noin 20 minuutin ajomatka.

NAANTALI SUNFEST JA COVID-19

Naantali Sunfesteillä noudatetaan kulloinkin voimassa olevia THL:n sekä AVI:n korona-ohjeistuksia.

AKKREDITOINTI

Akkreditointi vuoden 2023 Naantali Sunfesteille ei ole vielä alkanut.

Akkreditointi on tarkoitettu Naantali Sunfesteille työtehtäviin saapuville median edustajille. Akkreditointihakemuksen lähettäminen ei takaa myönteistä päätöstä tai vapaata pääsyä festivaaleille.

Median akkreditointi hoidetaan sähköpostitse. Lähetäthän osoitteeseen lauri.ruotsalo (at) unitedfestivals.fi seuraavat tiedot: media, toimitus, etu- ja sukunimi, asema/työtehtävä (tapahtuman aikana), sähköpostiosoite, puhelinnumero (tapahtuman aikana), postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, saapumispäivä, lähtöpäivä, lisätiedot, esimiehen tiedot (toimituspäällikön nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Akkreditointihakemus on henkilökohtainen ja hakemuksen lähettäneisiin median edustajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti ennen tapahtuman alkua.

PALAUTE

Haluamme kehittää tapahtumaamme ja otamme mielellämme vastaan palautetta – risuja ja ruusuja. Vastaamme asiallisiin palautteisiin asiallisesti. Palauteviestien sähköpostiosoite: palaute (at) naantalisunfest.fi

YHTEYSTIEDOT

Tapahtumapäällikkö
Henri Kulmala
henri.kulmala (at) unitedfestivals.fi

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
Lauri Ruotsalo
lauri.ruotsalo (at) unitedfestivals.fi

Pääsylippuihin liittyvät tiedustelut
Ticketmaster
www.ticketmaster.fi
p. 0600 10 800 (1,98€/min+pvm)

Muut tiedustelut
Naantali Sunfest Facebook / Messenger
www.facebook.com/naantalisunfest

Muut tiedustelut
Naantali Sunfest Instagram / Direct
@naantalisunfest
www.instagram.com/naantalisunfest